Presentació

La nova Escola Bressol Laurèdia Xics situada a la Plaça Major, nº2, a l’entrada del parquing Camp de Perot funciona des del setembre del 2015. El nou centre acull 74 infants, per tant, mantenim les places que teniem a l’antiga escola bressol.

L'Escola Bressol consta de 620 metres quadrats repartits en tres plantes i amb una distribució de 6 classes independents adequades al grup d'edat. També disposa d'una aula de psicomotricitat, una cuina totalment equipada i un gran pati exterior descobert perquè la canalla hi pugui jugar. Pel que fa a la plantilla del centre consta de 14 educadores, una cuinera, i l’equip directiu.El director, Sergi Salvadó explica que "les instal·lacions ens permeten agrupar els nens i nenes per franges d'edat i també treballar molt millor les activitats adreçades a cada grup".

En aquest sentit, es realitzen activitats pedagògiques diàriament prèviament preparades per les educadores de la classe i emmarcades sempre en els nostres projectes educatiu i curricular. Es fa un seguiment de cada nen individualitzat intentant així que cada un d'ells aconsegueixi l'autonomia i els coneixements necessaris per desenvolupar-se amb facilitat després a l'escola i a la societat en general.